Srpski Hungary
zaglavlje trgopromet zaglavlje trgopromet

Akcije
Promocije
Katalog

Trgopromet katalog

Promocije
univerexportDruštvena odgovornost
Biti društvo koje neguje društvenu odgovornost i stalnu težnju razvoju, znači preživeti u dobrim i lošim vremenima. Društvena odgovornost je deo naše poslovne politike, a time i deo strateških usmerenja i moderne razvojne vizije  AD "Trgopromet".
Posebnu pažnju zaslužuje projekat uvođenja HACCAP-a, kao garanta bezbednih i zdravih proizvoda koji su predmet prodaje u našim maloprodajnim objektima, a što je jasno naglašeno u Politici upravljanja kvalitetom i bezbednošću hrane koju je donelo ovo Društvo 01.10.2010.god.
Briga za prirodu i zaposlene nije samo fraza, već opredeljenje ovog Društva. Ona je ugrađena  u sve razvojne planove a označava specifičnu kulturu i radnu klimu u preduzeću. Briga za prirodu i zaposlene ujedno je i načelo kompletnog osiguranja kvaliteta i poslovne uspešnosti Društva kao garanta njegove budućnosti. To dokazujemo i našim doslednim sprovođenjem razvojne politike, koja podrazumeva  brigu za okruženje u kojem radi i posluje ovo Društvo, kao i za sigurnosti i motivisanost za rad svih zaposlenih, a što je definisano našim razvojnim planovima.

U Društvu delimo društvenu odgovornost na tri glavna područja:
  • društvena sredina
  • zaštita prirodne sredine i
  • odgovornost prema zaposlenima.Prijavi se za SMS obavestenja
 

Oglasi za posao

Kartica vernosti

Bonus akcija

odlozeno placanje
basbas


levo
desno